016 316 306

Fysial Method

Fysial Method, eli Muscle-Tendon Reseptor Based Rehabilitation Method on menetelmä, joka perustuu asiakkaan omaan aktiiviseen toimintaan ja varsinkin alussa tarkan valvonnan alaisena. Liikehoidossa on tärkeää, että liikkeet tehdään alusta pitäen oikein ja oikeassa järjestyksessä, oikea liike parantaa ja väärä vahingoittaa -periaatteella.

Fysial Methodin erottaa perinteisestä fysioterapiasta seuraavat asiat: Tehokkaat liikehoitomenetelmät antavat mahdollisuuden tehdä liikkeet oikein, oikeassa järjestyksessä ja oikeilla määrillä ja näin ollen aktiivisen lihastyön kautta nivelten ja rangan liikkuvuus lisääntyy, hermolihasyhteistyö paranee ja kehon koordinaatio kehittyy.

Tavoitteena on saada nikamien ympärillä olevat pienet, toimimattomat lihakset oikeilla liikkeillä toimimaan. Liikehoito vahvistaa tukikudoksia, parantaa verenkiertoa sekä aineenvaihdustaa.

Vaikka aktiiviset liikehoidot tehdään kuntosalilla niin niillä on varsin vähän samankaltaisuuksia suositun kuntosaliharjoittelun kanssa. Kuntosalilaitteita käytetään helpottamaan oikeiden lihasryhmien vahvistamista.

Jokaiselle asiakkaalle laadimme oman yksilöllisen hoito-ohjelman. Jokainen hoitokerta on yksilöllisesti ohjattu ja valvottu.

Aktiivisia liikehoitoja hoitoja voidaan antaa mm: Ennaltaehkäisevänä hoitomuotona, vaihtoehtona leikkaukselle, leikkausten jälkihoitona. Liikehoitoja voidaan antaa lisäksi myös kouluikäisille (mm. skolioosin parantamiseksi) ja vanhuksille osteoporoosin hidastamiseksi ja ehkäisemiseksi.

Liikehoidossa asiakas on aina aktiivisin koko hoitojakson ajan.

Maksuvälineiksi käyvät Smartum-liikuntaseteli, Tyky-Kuntoseteli myös sähköisesti, Wellness Wallet -kortti, Sporttipassi sekä Edenredin Ticket mind&body.